Slide 1

 Where and when was the first DBUG organizational meeting held?

ANSWER: 1.  Where and when was the first DBUG organizational meeting held?

2. Which DataCAD Users Group preceded DBUG?

ANSWER: 2. Which DataCAD Users Group preceded DBUG?


3. Who originally suggested the acronym of "DBUG"?


 ANSWER: 3. Who originally suggested the acronym of "DBUG"?


4. What are the Founding Principles of DBUG?


 ANSWER: 4. What are the Founding Principles of DBUG?


5. In how many states & at how many sites has DBUG met?


 ANSWER: 5. In how many states & at how many sites has
DBUG met?

6. The DataCAD-DBUG forum started in Oct. 1994. In those 8 years, how many messages have been posted?

ANSWER: 6. The DataCAD-DBUG forum started in Oct. 1994. In those 8 years, how many messages have been posted?

7. Rank from most to least, the subscribers to the DBUG forum, the DBUG digest, and the DBUG tech digest.

ANSWER: 7. Rank from most to least, the subscribers to the DBUG forum, the DBUG digest, and the DBUG tech digest.


8. Which is/was
NOT a DataCAD newsletter?


ANSWER: 8. Which is/was NOT a DataCAD newsletter?

9. What was the farthest location for a
DBUG meeting?

ANSWER: 9. What was the farthest location for a DBUG meeting?

10. Match the DBUG contribution with
the person.

ANSWER: 10. Match the DBUG contribution with the person.

Slide 22